Kunstnere

Nyd disse kunstnere til Sæby Jazzfestival 2019THE DUO! - Torsdag kl. 20.00 i "Retfærdigheden"

Entre 150 kr.
Entre er inklusiv et glas vin, øl eller vand

MARGRETE GRARUP & MICHAEL SUNDING

Jazz, Roots & Grooves

Her er en duo, der i dén grad går direkte til kernen af musikken! Andres og egne sange formidlet ærligt og hudløst 100 % i nuet.
Michael Sundings klaver lægger stemningen og et storswingende groove, Margrete Grarups imponerende vokal fortæller historien, backet af Sundings stemme, der også gerne tager sine egne veje.
Det er dragende, inddragende, og man må som publikum bare lade sig rive med – og måske synge med - på THE DUO!’s musikalske rejse og nyde oplevelserne undervejs!
Musikerne har været vidt omkring i deres karrierer – også genremæssigt!
Efter en koncert konstaterer anmelderen fra Bluesnews.dk:
”Margrete Grarup og Michael Sunding udstråler med bade sangvalg og  arrangementer en musikalsk eventyrlyst, der kommer til udtryk med en selvfølgelighed, der kun er mulig, når udøverne er dybt kompetente og intuitivt musikalske”
I februar 2019 udgav duoen deres første album sammen -"PH PÅ NY"; - hvor de med legesyge og kærlige smil har frisket Poul Henningsen viser op og ført dem frem til nutiden med saft og kraft.Fazz And His Jazzcrusader - Lørdag 21.00 Sæby Havn

Fazz And His Jazzcrusaders er et 4-8 mands jazzband, der alt efter lejligheden stiller op i flere konstellationer. Musikken i alle sammenhænge forbliver dog den nærværende og gode traditionelle jazz, serveret med proffesionalisme og spilleglæde. Fazz And His Jazzcrusaders optræder i 2017 på flere af landets store jazzfestivaller heriblandt ”Den Blå Festival” i Aalborg og Riverboat jazzfestival i Silkeborg.


Nicholai Fazz Andersen underviser til daglig på Alborg kulturskole og Det Jyske Musikkonservatorium, som trompet lærer i rytmisk trompet.
Drunken Brothers Brass Band (Jazzparade) - Lørdag 10.00 Sæby Havn

The Drunken Brothers Brass Band går – traditionen tro – i spidsen for dette års JazzParade gennem Sæby.


Paraden starter ved ishuset på Havnen lørdag formiddag, hvor musikerne møder op og får udleveret årets jazz-T-shirts.


Herefter går det for fuld musik og med hat og solbriller tramper og jam’er de sig op gennem Klostergyden, gennem Algade, forbi Sæby Museum, gennem gågaden ad Vestergade til blomsterbutikken Bellis Blomster, hvor der venter en Gl. Dansk til sidste del af turen, som slutter på Sæby Torv.


Jazzparaden er altid et festligt indslag, der samler store og små. Alle, som har lyst til at gå med – med eller uden instrument – kan gå med – der er sjovt!


Bønderslev Bigband - Fredag 19.00 Sæby Havn

Brønderslev Bigband er et af landsdelens ældste bigbands, der under ledelse af Morten Lund Larsen holder fast i den gode gamle glade swingtradition med numre fra bl.a. Count Basies og Glenn Millers repertoire.

Ved koncerterne medvirker sangerinde Henriette KastrupJazz Clasher - Fredag 20.00 Sæby Havn

TalentprisoverrækkelseBen Chawes og Sæby Big Band - Fredag 20.15 Sæby Havn


Vi glæder os sindssygt til Sæby Jazz festival 2019 , her er det  er lykkedes at få  Ben Chawes med os og han vil sammen med Big bandet croone så himlen vil bøje sig til jorden.

 Ben Chawes – sanger, pianist, komponist og entertainer

Siden Ben Chawes’ anmelderroste debut album “Up Close” har sangeren, pianisten og entertaineren været på storstillet turné i Europe, Asien, Mellemøsten, USA og Canada. Med sit tidsløse og friske personlige bud på vokal jazz/pop/soul af international klasse, har Ben Chawes som en af de få sunget sin vej ind til Ray Charles’ hjerte. Og han er den eneste musiker nogensinde, der har fået en eksklusiv sponsoraftale med cremen af international audio design, Bang & Olufsen.Sæby Big Band er et fuldt besat big band med rytme- og blæsergruppe, og to vokalister og byder på musik for alle. Jazz er udgangspunktet, men genrerne er alligevel mange. For netop det er ét af big bandets kendetegn - det blandede repertoir, så alle har muligheden for at opleve glæden og fornøjelsen af den storslåede lyd fra et rigtigt big band. Bandet har  spillet koncerter i ind- og udland og har optrådt med gæstesolister som Veronica Mortensen, Cæcilie Norby, Jette Torp, Bobo Moreno, Sinne Eeg, Helle Hansen og Etta Cameron.

Fast dirigent gennem alle årene er lærer ved Frederikshavn Musikskole Frank Sørensen. Frank har gennem de mange år været meget medvirkende til at inspirere og drive orkestret til at prøve nyt og spændende musik. Endvidere motiveret mange yngre musikere til jazzens forunderlige verden.
Tuesday Evening- Fredag 17.00 Sæby Havn

Musikskolens orkester består af 12 talentfulde unge mennesker i alderen 15-19 år.

Bandet spiller Funk/jazz med elementer fra rock og soul af kunstnere som Tower of power, Anne Linnet band og Stevie Wonder.

Dreamteam har eksisteret i 7 år, og der er naturlig udskiftning af musikerne som kommer fra både Skagen, Frederikshavn og Sæby.

East Harbour Jazz Band - Fredag 16.00 Lanternen


Jesper Gram-Hansen (Klarinet) og Niels J. Christensen, kaldet NISSE (Trombone), var tilbage i 60erne med i Aalborg bandet Gabadela, og har siden været med i det meste der har foregået i Aalborg, og der igennem mødt og spillet med mange af Jazzens store navne.
Brian Toft (Cornet/Vokal)var i sin tid med til at stifte det kendte Sigfreds Fodvarmere.
Jan Holmgård (Trommer)har et langt liv på stikkerne blandt andet i Big Band.
Brian Bützau Olsen (Sousaphone) har baggrund i harmoni og militær bras band.
John Fuglsang (Guitar Banjo/Vokal) er en erfaren musiker med styr på akkorderne.
Anders Barfoed (Piano) har siddet ved tangenterne i Østjysk Musikforsyning ØM i mange år.
Chasing Chet- Lørdag kl. 16.00. Pension ÅHøj.

Less is more” lever endnu!

Den legendariske jazztrompetist Chet Baker gik bort for 30 år siden, men hans nærmest spirituelle tilgang til jazzmusik lever i bedste velgående.

I projektet ”Chasing Chet” vil trompetist Jonas Scheffler og guitarist Thomas Wandborg tage dig med tilbage til de støvede jazzklubber i Paris, København og New York hvor folk sad tæt og lyttede intensivt til melodierne, og vil gennem fortolkninger af gamle Amerikanske evergreens genoplive Chet Bakers luftige, syngende og drømmende approach til melodik, harmonik og ikke mindst improvisation.

Tag med tilbage i tiden, når vi for en kort stund forvandler Hotelpension Aahøj i Sæby til Blue Note Jazz Club i New York, og spiller vores egne nøje udvalgte Chet Baker favoritter.

 

Guitar: Thomas Wandborg

Trompet: Jonas SchefflerDan Hejslet Sekstet - Søndag 13.00 Sæby Havn

Dan Hejslet Sekstet er en spirituel velkomst ind til det utraditionelle. Med hans 5 medmusikanter fra både Danmark, Letland og Italien vil der blive frigivet høj energi, skumle stemninger og farverige auraer. 

Dan Hejslet er trompetist og studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor han udforsker nye måder at udfolde sin musik. Dan Hejslet Sektet, og det er selvfølgelig mine kompositioner. Det er avantgarde præget musik, med stor inspiration fra Palle Mikkelborg og Miles Davis' Bitches Brew og Call It Anything koncert. Vi er bosat i Aalborg, alle har mødt hinanden på Aalborg Kons. Hvor vi alle stadig går på forskellige årgange. Edgars er fra Letland og Federico fra Italien, ellers er vi andre fra Danmark.

Lektor Linds Orkester - Lørdag 14.00 Sæby Museum

Lektor Linds Orkester har siden Sæby Jazzfestivals begyndelse spillet melodisk, swingende jazzmusik i Sæby Museums gård, og har som en anden institution indtaget rollen som en slags husorkester den ene gang om året.

Museet har gennem årene fået mange ”venner”, som gerne møder op for at nyde de mange traditionelle numre, hvoraf flere hentes fra både den danske og svenske sangskat. Det er altid en særlig glæde at modtage de gæster fra både Norge, Sverige og det danske udland, som netop kommer igen for at opleve ”Lektor Linds”. AR Swing Band - Fredag 13.00 Sæby Museum

Jazz og swing med skumsprøjt om boven


Limfjorden og ”AR Swing Band” har mange fælles træk, de ligner faktisk hinanden og er uadskillelige.

Det ene øjeblik er Limfjorden stille og blank som et spejl for det næste øjeblik at rejse sig, hvor bølger med skum på toppen slår sin faste rytme mod bolværk og slingers.

Sådan er ”AR Swingbands” repertoire også. Det er bygget op omkring glad musik af Evergreens og gode danske melodier, der kan synges og danses til.

Bandet er bredt sammensat og spænder aldersmæssigt fra 22 til 73 år. Musikerne har alle saltvand i årerne, for ud over musikken, har de også roning i Aalborg Roklub som fælles aktivitet.
Æsken - Jazz for børn - Lørdag kl. 10.00 Sæby Havn

ÆSKEN er et prisvindende børnemusikorkester, som spiller inddragende, humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper og deres forældre!

Æsken vandt i december 2017 en Danish Music Award Børnejazzprisen. De nominerede var udvalgt, fordi de i særlig grad har været med til at udbrede glæden og kendskabet til jazzmusik for børn, hvilket er særligt vigtigt for Æsken, da netop kommunikationen med børn og formidling af spilleglæde er helt essentielt for gruppen.


Æskens koncerter er fyldt med festlig musik i børnehøjde med masser af inddragelse, sjov og dans, og det fem-mand store orkester går rent ind ved børn i alle aldre!


Fælles for alt hvad Æsken laver er, at gruppen er drevet af hjerteblod for børn og for musik. Æsken er skabt af de to musikanter og tumultører Lasse Bech Kiilerich (drm., voc.) og Sidsel Bech Kiilerich (gt., voc.), og til Holbæk Jazzklub ledsages de af spillekumpanerne Kristian Koldbro (bas), Janus Holst Aaen (gt., voc.) og Lasse Enø (sax).


ÆSKEN har eksisteret siden 2015 og har turneret i hele Danmark, og har spillet børnekoncerter til bl.a. Aarhus Jazz Festival, Riverboat Jazz Festival, Tunø Festival, filmfestivaler, børnefestivaler og mange, mange andre steder.

Se mere på www.æsken.dk


Line up:

Sidsel Bech Kiilerich (gt., voc.)

Janus Holst Aaen (gt., voc.)

Kristian Koldbro (bas)

Lasse Enø (sax)

Lasse Bech Kiilerich (drm.)

Stokken Veterankorps. Lørdag  14.30 Sæby Torv

Tromøy Veterankorps er et norsk orkester fra Tromøy og Arendal.

Orkesteret blev stiftet i 1985 og har i dag 37 medlemmer. De spiller publikumsvenligt musik i forskellige genrer. Bandets dirigent besøgte Sæby Jazzfestival sidste år og blev så begejstret, at orkesteret måtte spille med i år.
Men Four Jazz. Lørdag 11.30. Klostergydens Fisk

Burholt og Co. Lørdag 11.00. Lanternen.

Limfjordens Sønner. Lørdag 15.00. Lanternen

Limfjordens Sønner blev dannet for 23 år siden af musikere fra Nordjylland og spiller ægte mundblæst Happy /Trad Jazz som er med til at skabe en god og hyggelig stemning til alle lejligheder hvor folk mødes

Vores musik er velkendte ørehængere som mange hurtigt genkender og kan synge med på .

Orkesteret består af flg : Lass på trompet/sang-Tage på saxofon/sang-Ejgil på klaver-Claus på banjo-Carsten på tuba-Hans på trommer
Bille//KærNielsen//Reinholdt. Lørdag 19.30. Sæby Glaspusteri

Den cubanskinspirerede pianist Carsten Kær og hans til lejligheden sammensatte Grupo a L'occasion lover tæt og varmt nærvær i en intim jazzkoncert, 

hvor musikken bliver en kombination af tætte grooves, tropiske undertoner og tangenteskapader. 

Vi lover en glad aften i latino-jazzens tegnFisker/Sørensen Duo . Lørdag 14.00. Det gamle elværk-Sæby Å og søndag kl 8.00. Sæby Søbad

Duoen fortolker de velkendte jazz standards på en ny måde, men altid med historien i mente. 

På guitar skaber Jens Fisker et melodisk univers, som Jakob Sørensen underbygger med simple og interessante fraser på trompet. Det giver dem tilsammen en personlig klang, som både er melankolsk og nærværende.  

 

Duoen har sammen turneret i Australien og er tidligere prismodtagere af Sæby Jazzfestivals Jazzclasher pris.

 

Jakob Sørensen - trompet

Jens Fisker - guitar

Blue Note Choir. Fredag 16.15. Sæby Havn

Blue Note Choir åbner Sæby Jazzfestivals telt på Sæby Havn.

Blue Note Choir er et rytmisk kor med gnist og sangglæde.
Vi øver i Abildgård Kirkes lokaler og nyder det gode samarbejde med kirkens folk.
Korleder er Henrik Strøm.Jazz9tus Orchestra. Søndag 16.15. Sæby Havn

Dette store musikensemble har altid lokket musikanter, af alle genrer, til sig. Denne unikke lyd, som kun sker hvis mange mennesker samarbejder.

Orkesteret Jazz9tus forenes gennem idealer af lyde beriget af Maria Schneider, Bob Brookmeyer and Kenny Wheeler, for blot at nævne nogle få. Med et moderne greb om harmoni og rytme, vil dette ensemble komme omkring alt fra swing til funk og moderne jazz.

Jazz9tus, under ledelse af Kenneth Dahl Knudsen afslutter Sæby Jazzfestival 2019 med en koncert i teltet på havnen.

 

Nils Bourdon - Vocals

Erik Michaelsen - Trumpet

Dan Hejslet - Flugelhorn

Jonas Lindh - Trombone

Mads Kirkegård - Alto Sax

Tadas Pasaravicius - Tenor Sax

Caroline Zalcman - Baritone Sax

Thomas Wandborg - Guitar

Casper Hejlesen - Guitar

Jakob Lundø - Piano

Andreas BekKenneth Dahl Knudsen Trio. Lørdag 14.30. Sæby Havn

Edgars Cirulis- Piano

Matias Fischer- Drums

Kenneth Dahl Knudsen- Bass

 

Kenneth Dahl Knudsen - Nye album “Tété”

Den omtalte danske kontrabassist  opsummerer hans varierede internationale erfaringer på et nyt album “Tété” og opsummerer essensen af hans arbejde i denne musikalske verden.

Jazzmusiker, komponist, arrangør og bandleder Kenneth Dahl Knudsen, som har base i Danmark, er internationalt eftertragtet bassist grundet hans intuitive variation på kontrabas - noget der har resulteret i et samarbejde med navne såsom John Scofield eller Aaron Parks.

 

Med udgivelsen af hans fjerde album “Tété” ser vi ham træde ind i rampelyset som en komponist og bandleder for og af hans internationale kvintet - hvilket viser sig at være et rent lykketræf: Musikalske påvirkninger fra hele verden sammensmeltes med en naturlighed som beviser at Knudsen har formularen på en succesfuld oversættelse af den fundamentale tanke om jazz som genre i en globaliserende tidsalder.

 

Nogle gange må man dykke ned i det ukendte for at finde tilbage til dig selv. Ingen ved bedre om denne simple sandhed end bassist og komponist Kenneth Dahl Knudsen.    
Barfoeds Jump Band 10.30 Sæby Torv

“Let the good times roll” - med Barfoeds Jump Band - når de spiller op til liv og glade dage med en skøn blanding af jazz, swing og blues. 

 

Jump Blues har dybe rødder i Mississippi blues, traditionel-New Orleans jazz, swing og Big Band jazz og Barfoeds Jump Band spiller de orignale Jumpblues klassikere som “Let The Good Times Roll”, “Buona Sera”, “Just A Gigolo”, “Flip Flop and Fly”, “Shake Rattle And Roll”, “Choo Choo Ch`boogie”.

 

Med inspiration fra The King of Jump Blues Louis Jordan, Louis Prima, Big Joe Turner, Count Basie, Ray Charles og Nat King Cole spiller Barfoeds Jump Band med en stilfornemmelse - der gør indtryk.

 

Anders Barfoed er en estimeret jazzpianist og rutineret entertainer, der har medvirket i adskillige teaterforestillinger, musicals, radio, TV og 25 revyer med Østjysk Musikforsyning.   

Saxofonisten Frank Wommelsdorff spiller nu med Barfoeds Jump Band. Frank spiller baryton, tenor og alt sax og har spillet med 

med prominente musikere som eksempelvis Niels Jørgen Steen, Jesper Thilo, Bobo Moreno og Maria Karmen Koppel.

Jan Sandberg, trommer og leadvokal spillede i 80érne bluesrock i The Bats sammen med Henning Kaastrup, guitar og mundharpe. 

Sandberg spillede i 7 år med det legendariske jazzband Wash og Kaastrup var i 70érne meget aktiv i Aalborgs jazzmiljø med Brdr. Hot. Mads Dalum Poulsen plejer sit talent på musik konservatoriet i Aalborg og og spiller bas med mange af de unge talenter Aalborgs jazz miljø med bla. jazz sing a  song writer Ginne Marker.

Med Barfoeds Jump Band på plakaten er musik og underholdning i gode hænder og jump musikken blev modtaget med stor begejstring af såvel unge, som de mere modne festivalgæster, da Barfoeds Jump Band spillede første gang på Nibefestivalen i 2016

Barfoeds Jump Band har også spillet med stor succes på:

Den Blå Festival, Aalborg, Ringkøbing Jazz Festival, Kanaljazz, Løgstør, Duus Vinkælder, Aalborg, Løkken Sognegård, Sommerunderholdning, Blokhus, Huset Hasserisgade, Aalborg Club Satchmo, Aalborg, Galleri Munken, Løkken, Stejlepladsen, Nibe, Lanternen, Sæby, og Center for Dansk Jazzhistorie.

Barfoeds Jump Band indspiller I Dreamland studiet i foråret 2019 og ser frem til at præsentere deres første CD i maj 2019.Limfjordens Sønner. Lørdag 15.00. Lanternen

Limfjordens Sønner blev dannet for 23 år siden af musikere fra Nordjylland og spiller ægte mundblæst

Happy /Trad Jazz som er med til at skabe en god og hyggelig stemning til alle lejligheder hvor folk mødes

vores musik er velkendte ørehængere som mange hurtigt genkender og kan synge med på .Orkesteret består

af flg : Lass på trompet/sang-Tage på saxofon/sang-Ejgil på klaver-Claus på banjo-Carsten på tuba-Hans på trommer så der er rigtig frokost jazz på vej til Lanternen i sæby .


OC:AN. Lørdag 15.45. Sæby Havn

OC:AN's musik udsender et elektronisk vibe med præg af flere forskellige genrer, heriblandt jazz, electronic, pop og funk. Navnet "OC:AN" beskriver den maritime stemning, som har været udgangspunktet og inspirationen under skabelsen af trioens musik. Processen af sangskrivningen starter som regel i det digitale univers, herefter spiller de forskellige instrumenter over skitsen, og det endelige produkt ender som et resultat af blæsere, rytmiske og klassiske musikanters fælles indsats.

 

Ander Meng

Christian Bendix og 

Oliver Winther.

Organic3 & Mathias Heise. Lørdag 19.00. Sæby Havn

Svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 sætter fra land med enorm energi og

spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues er nogle af de stilarter bandet kommer igennem.

En stor del af Organic3 ´ repertoire er skrevet af N. O. Sørensen som også er

Kapelmester i bandet.

Gæstesolist:

Mathias Heise, kromatisk mundharpe

Mathias Heise slog sit navn fast internationalt i 2013, hvor han blev verdensmester i

kromatisk mundharpe ved World Harmonica Festival i Tyskland.

Mathias Heise følger i fodsporet på den legendariske mundharpe-virtuos Toots

Thielemans. 

Mathias Heise modtog Kronprinsparrets Stjernedryspris i oktober 2016.

Modtog i 2017 den fine og anerkendte pris“Ben Webster Prisen”.

 

ORGANIC3:

Niels Ole Sørensen, Hammondorgel

Årets Nordjyske Jazznavn 2009. Modtog P8 Jazz Prisen 2015.

Niels Ole, der nok allerede er taget hjemmefra Tversted, for at stille sit skrummel af et hammondorgel op, har den klassiske rolle med at spille bassen på orglet med både hænder og fødder og selvfølgelig også spiller soli på orglet.

Niels Ole er omdrejningspunktet i Organic3 og en af landets mest markante

hammondorgelspillere.

Han er også formand for den meget anerkendte jazz festival, Tversted Jazzy Days.

Til daglig organist i Bangsbostrand Kirke i Frederikshavn.

Uffe Steen, guitar

Modtog Ben Webster Prisen 2015. Og 2017 Årets Blues Live Pris.

Guitarist er den fænomenale Uffe Steen, hvis virtuose og personlige spil, den ganske

guitarverden (og vi andre) lægger os fladt ned i næsegrus beundring for. Kendt i det

ganske land (og udland) og har spillet med alle de største navne både nationalt og

internationalt.

Esben Bach, trommer

Esben Bach er én af de sjældne trommeslagere, der "synger" sangene med sit instrument, og gennem hans efterhånden lange samarbejde med Niels Ole Sørensen og Uffe Steen, har de 3 udviklet et fantastisk og swingende sammenspil. 

Han er én af Danmarks absolut bedste groovemasters og er super swingende med

både stikker og whiskers.SheBop Big Band: Lørdag 17.00. Sæby Havn og søndag 11.00 Sæby Søbad

SheBop Big Band er Norge’s første kvinnestorband. Opprinnelsen var Norge’s første korps for jenter som ble startet på Bjølsen i Oslo i 1951. Senere ble korpset et janitsjarkorps for voksne damer og i 2005 ble vi et storband (big band).

 

Vi spiller musikk for enhver smak; tradisjonelle storbandlåter, 80-talls låter, latin, funk og soul. Bandet underholder på dansejobber, bryllup, jubileer – deltar på festivaler og konserter. Vi deltok på Sæby musikkfest som korps i 2001. Bandet har spilt i New York, Berlin og Hamburg havnefestival.

 

Erlend Furholt Moen er bandets musikalske prosjektdirigent i 2019. Han jobber freelance innenfor komposisjon, arrangering, band-ledelse og som utøvende trompetist.

Alle vi SheBops’ gleder oss stort til å besøke Sæby jazzfestival.

Trio Mørch. Lørdag 14.45. Retfærdigheden

Trio Mørch består af tre nordjyder fra hhv. Aalborg og Sæby. Bandet spiller  originalt musik og moderne fortolkninger af klassiske jazzstandarder. Koncerten giver et frisk pust til den ellers klassiske jazzoplevelse - hvor de unge musikere med god energi vil give dig en god koncertoplevelse!

Alfred Mørch er en trommeslager fra Sæby, som begiver sig indenfor den moderne jazz/pop genre. Hans stil udtrykker en stor inspiration fra R&B-kulturen. Alfred er 19 år gammel og læser i øjeblikket på den musiske uddannelse MGK. Derudover spiller han med i Sæby Bigband og div. bands.

Kasper er bassist fra Aalborg og går på MGK. Han er ikke bleg for at spille playback, Thomas Helmig og går i øjeblikket under dæknavnene Dunlop og Basarmen fra Hammel.

Casper Hejlesen er en 19-årig guitarist og komponist fra Hjørring, som til daglig studerer på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Han har spillet et utal af musikgenrer, med et utal af forskellige musikere fra hele landet og udlandet og han formår at imponere lytteren hver gang, med sit virtuose og lyttervenlige guitarspil.Thomas Wandborg Kvintet. Søndag 14.45. Sæby Havn

Thomas Wandborg er en ung guitarist og komponist fra Hjørring, som i de senere år er blevet en fast del af den aalborgensiske jazzkultur. I sin musikalske opvækst var The Beatles og Dire Straits idolerne. Blandet med en nyere passion for moderne jazz opstår der et interessant lydunivers, hvor både grænsesøgende soloer og sangbare melodier har sin plads. En koncert med Thomas Wandborg Kvartet er derfor en hel unik lytteoplevelse med noget for enhver smag! For tiden arbejder han med kompositioner inspireret af den industrielle arkitektur, som præger det vendsysselske landskab. Med sig på scenen har han Mads Houe (bas), Thomas Normann (klaver) og Tobias Granum (trommer). Gæste solist-  Niels Munk Petersen på trompet Workshop: Lørdag 10.00. Retfærdigheden
Kenneth Dahl Knudsen vil arbejde i dybden med elementer fra Jazzens verden. Hvordan lærer man at fortolke allerede skrevet musik? Hvad er Jazz? 
Kan man improvisere selvom man ikke er solisten? 
Hvordan swinger man?